adela facebook 2 

adela twiter 2 

adela youtube 2 

adela mail 2

O nama
 
Sigurni smo da u bogatoj ponudi čajeva od kojih su većina iz organskog uzgoja, povrtnih čajeva i bilja koje nudi Adela Natural svatko može pronaći čaj po svojem ukusu iz Kine, Japana, Indije, Nepala, Indonezije, Tajlanda, Sri Lanke, Ruande, Južnoafričke Republike, Brazila, Sudana i Njemačke, prepustititi se užitku i ugoditi svojim osjetilima!

Nudimo Vam: zelene čajeve, aromatizirane zelene čajeve, oolong čajeve, rooibos čajeve, crne čajeve, bezkofeinske zelene čajeve, bezkofeinske crne čajeve, bezkofeinske aromatizirane zelene čajeve, bezkofeinske aromatizirane crne čajeve, povrtne čajeve i biljne čajeve dok u pripremi čaja možete koristiti praktični pribor za pripremu čaja.

Različito zemljopisno porijeklo, klimatski uvjeti, sastav tla, nadmorska visina, berba, način obrade, fermentacija i sušenje daje svakom od naših čajeva jedinstven okus.

Naši čajevi isporučuju se sa savjetom za pripremu. Naravno to su samo prijedlozi na temelju našeg iskustva. Svaki ljubitelj i ljubiteljica čaja pripremati će si čaj prema osobnom ukusu. Međutim neka osnovna pravila vrijede uvijek: čaj se priprema sa proključalom vodom. Za pripremu zelenog čaja voda treba zavrijeti a onda je pustiti da se ohladi na preporučenu temperaturu. Infuzija zelenog čaja može se upotrijebiti nekoliko puta, na taj način smanjuje se gorčina kod nekih varijeteta.

Opće pravilo za pripremu čajeva sa udjelom kofeina je da ako se infuzija namače do tri minute daje stimulirajući učinak a dulje od tri minute smirujući učinak.

Adela Natural – Vaš svijet čaja!

Uživajte u vrhunskoj kvaliteti uz pristupačne cijene!

Vaše narudžbe možete izvršiti putem našeg web shop-a!

 

adela zeleni cajevi 1   adela zeleni aromatizirani cajevi 1    adela carni cajevi 1   adela bezkofeinski cajevi 1

adela oolong cajevi 1   adela rooibos cajevi 1    adela povrtni cajevi 1   adela biljni cajevi 1

adela footer

Copyright © Adela-natural j.d.o.o. 2018. All Rights Reserved.

adela cajevi pozadina